Nyårssmällare och rävar i parken.

Där borta smällde de av en bangers det låter väldigt mycket. Det är ju förbjudet men vissa struntar i det fast många djur mår riktigt dåligt.

Är du med Moha frågar Troy. Ja det snöar och vi har jackorna på oss och det är jobbigt att gå i modden. Var inte vintern slut?

Vi träffade två tjejer som var lika spralliga som Troy. Han bjöd direkt in till lek och de var inte sena med att skutta runt de också. Den ena heter Nelly och om nu matte kommer ihåg rätt heter den andra Maj.

Kolla, kolla!!!! En räv! Ja säger matte det är räven, den letar efter parkens harar. Vi gapade loss och då stannade den på håll för att stå och stirra på oss. Matte sa till på skarpen att vi skulle vara tysta och sa att nu går vi åt ett annat håll, jag säger bara MEN HALLÅ det är en räv där.

Det skulle ju inte snöa men det gjorde de ju iallafall. Jag vill inte gå ut när det regnar eller snöar. Varför har jag inte jackan på mig, ja ja …. jag gillar inte den men det är mest ett spel för galleriet.

Dags för schnauzerpromenad och vi är först på plats. Efter en liten stund kommer det fler och fler kompisar. Troy hälsar på alla, tror att han registrerar vilka som har kommit. Det blir en stor flock att hålla reda på för honom.

Matte! Vad har du gjort med oss, vi ser ju för tusan inte kloka ut. Självhäftande lindor till häst! Ja vad får du alla knasiga idéer ifrån. Jaha…..det blir inga snöbollsben säger du! Är du säker, vi får väll se hur det blir med det. Vi väckte iallafall uppmärksamhet.

Tror ni inte att en kille passade på att nosa mig i rumpan när jag hälsade på en kompis. Jag sa åt honom att lägg av va! Min rumpa är inte till allmänt nosade.

Några killar började gruffa lite och då var ju Troy där för att göra ett polisingripande. Matte ropade på honom och sa att ”hallå hallå konstapel Eriksson, häråt, lägg dig inte i det där.

Ja jag kommer matte

Många snuzzar fick stora snöbollsben. Här är en stackare som får akuthjälp att bli av med sina. Så här mellan dig och mig får jag väl erkänna att lindorna fungerade väldigt bra, men säg för tusan hakar inget till matte för då vet man inte vad hon hittar på.

Vissa snuzzar var duktiga på att hitta ställen där man kunde tigga till sig promenadpolletter. Det är viktiga ställen för påfyllning av energi, ja jag menar hur skulle man annars orka gå.

Nu är veckan slut, ha det bra hälsar

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s