Smörgåstjyvar i farten och åktur på fyrhjuling.

Där… där är den. Ekorrar är väldigt retfulla och de finns överallt.

Men stick i väg då sa matte. Men de stod bara och stirrade på oss så vi fick ta en annan väg.

Tassbad för Troy träskhund.

Möte på gångbryggan med Billie. Hon var på väg till hennes kolonilott för att köra lite vårbruk, ja ni vet gräva och lite sånt.

Matte…..Änderna badar, öppna grinden så skall jag ta en.

Det står massa kassar här. Skall vi äntligen åka till min vagn?
Ja efter en lång vinter är det dags för det.

VAD sa matte hade jag inte en skinksmörgås? Hon glömde bort att det är väldigt nära från soffan till bordet. Det behövs inte mer än en sekund så vips var smörgåspålägget borta. Det var inte jag det var Troy! Bara så ni vet.

Nu är allt bra, vi är vid vagnen och går på lördagsträff. Många kompisar vi inte sett sen i höstas men nu nu är det våååår!!!

Som vanligt letar Troy efter Inez så han kan reta henne lite. Han tycker det är så kul när hon fräser ifrån lite. Hon verkar tycka samma sak för de letar rätt på varandra.

Var är hon hon var ju här alldeles nyss.

Så kom Tommy med fyrhjulingen och sa åt Basse att hoppa upp. Jag vad inte sen att hoppa upp jag också. Så fick jag följa med och Tommy som bjöd in mig på en påsklunch hos sina släktingar som bor en bit bort. Jag gillar verkligen Tommy och jag följer lugnt med honom för han är trygg.

Troy fick stanna kvar med matte och Helena som började fixa med växthuset. Det skall planeras för sommarens grödor, det är bättre att vara på påsklunch.

Foto Helena Andersson

Så där ja nu är allt bra, här ligger vi på våra mjuka dynor och kolla att allt är ok på campingen. Samtidigt har vi uppsikt på matte som krattar ihop stora högar med löv och gamla grenar. Sommaren står för dörren och vi njuter.

Kvällsbrisen infinner sig och Troy bevakar omgivningen medans jag vilar

Nu är veckan. Ha det bra alla läsare hälsar

Moha the bloggdog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s