Vårbad och godisgömmor

Det var gråväder på vår tur runt Vinterviken. Vi spanar in isläget i viken och det är fortfarande ganska tjock is.

Vad då? Smaskar jag? Inte alls jag njuter av en Dentastix och då man äter något gott äter man med öppen mun, det smakar mer då.

Men matte sa Troy det står ju inga cyklar här så vi kan väl köra lite slalom. Ja jag vet att du har osttuben i fickan så kom igen nu nu kör vi

Fy hundan för schampo och badkar. Först åker Troy på en schamponering sen jag.

Jag fryser och tänker stanna här insvept i badlakanet för resten av dagen.

Matte visst är det skönt här i solen, vi tar en selfi tycker jag. Vi sitter på en bänk som står i lä och kollar på alla som går förbi. På båtklubben är det ännu lite dött men aktiviteter kommer nog igång när det blir dags för sjösättning.

Den här muren är bra smal och då blir det lite trixig att gå på den men bara man tar det lugnt så går det bra sa Troy

Här i dörren bredvid vår dörr bor våran allra bästa granne. Undrar om Eva är hemma. Sen är det ju det att det osar katt här men jag har inte fått träffat dem än.

Men vad är det här? Min nos sa mig att det skulle finnas godis här uppe. Det är två björkar dom är sammanväxta nedtill och sen delar de sig. Där i klykan ligger det godis, min nos sviker aldrig mig.

Men vad tusan sa Troy du har ju rätt Moha hela trädklyka är full med godis.

Veckan är slut och vi är närmare till att flytta ut till husvagnen. Jag riktigt längtar efter att få träffa Wilma, Basse och Helena. Då blir det läge för att skogsröjargänget kan få komma ut i skogen. Men tills dess ha det bra alla hälsar

Moha the bloggdog

Lämna en kommentar