Vecka 21

Hemma i stan och jag är lite låg. Matte säger att det nog är dags för ett löp. Vi tog iallafall en prommis i värmen. Mötte tre av mina stadskillar Jack, Harald och Elton. Matte stimmar om detta med att jag kanske löper (vad vet hon va?) så hon missade att ta bilder på mina killar och mig.
Jag undrar vad är detta för vitt? Det har jag inte sett förut.

Vi kom till ett ställe där skatorna förde ett väldigt liv. Jag så en kattstackre som satt uppe i ett träd som de anföll. Nu vet jag ju inte vad jag skall tycka om katter, de är konstiga men skator gillar jag inte. Stod en stund och funderade på om jag skulle erbjuda kattstackaren en pakt alltså en döda skator pakt men han satt för högt upp i trädet för att kunna förhandla om det.
Nå ja jag gjorde ett och annat utfall mot skatorna som skrämda stack i väg och därmed hade jag hade räddat livet på kattstackaren.

Sally är en värdig dam som är 11 år gammal. Hos henne det finns mycket klokhet att ta del av. Hon är bra på att tigga till sig gotter och det är en kunskap man inte kan få för mycket av.

Pixis djurfoder är min närbutik hemma i stan. Jag måste dock ta ett snack med dem om deras öppettider.
Alltså att inte ha öppen när jag kommer på min långpromenad är inte OK.

Finns det ingen annan dörr in till butiken?

Vissa portar är konstiga de har snuzzar som är väldigt lika mig på dörren. Konstigt de luktar inget men de rör sig som jag

Kolla ett gäng koppelfångar! Vilken disciplin de brydde sig inte om mig en sekund.

Matte har lite konstiga idéer! Kan man inte få godis bara så där ur handen!
Nä in med godiset i en äggkartong och sen förväntas man öppna den.
Försökte vänta ut matte men fick ingen hjälp där inte.
Äggkartongen luktar mycket gott… kycklinghjärtan. Nåja den var inte så knepig att få upp ja menar går det inte med våld då tar man i lite mer. Tilläggas kan att kartongeländet slaktades fullständigt bara så hon inte får för sig att återanvända den!

Efter regnet tog vi en härlig promenad. Hmm sån där vatten vad är det bra för jag får ju inte dricka det för M. Hon snackar något om att jag skall få en flytväst och lära mig simma när det blir lite varmare i vattnet.

Vad gör det om man blir lite lerig och sandig men nähä da då skall det duschas! På campingen finns en totalt obehövlig anordning en hunddusch å där skall det spolas vatten! Matte är alldeles lyrisk över den anordningen och tycker att det är väldigt bra ordnat av Campingvärden Jack.
Det tycker inte jag…… ja menar spola gärna vatten men gör det på någon annan!
Nu vart det bara spolning av ben, mage och skägg denna gång men jag anar att rätt var det är kommer den där äckliga schampoflaskan fram.

Valpen i vagnen bredvid, Chansa är någon som jag gillar att busa med. Jag tycker bra om valpar och H&M har sagt att jag nog skall få en lillasyster.

När man bli lite trött av valplek är det skönt att ta att tag med en boll

Du kan inte ta mig, la lala lala
Nu tar vi en lite paus

Gammaldags marknad i Malmköping

Vi börjar med att åka spårvagn
Sen bytte vi till en buss
Den här åkte vi till marknaden med.
Husse har rattat sådana i stan på 70:talet.
Mycket folk M säger att det är bra träning för mig.
Vad sjutton är det där!??
Snälla kan du inte komma ut och leka med mig!?

Nu tar jag veckoslut i min lilla koja under bordet.
Hit går jag när jag är riktigt trött och vill sova ju kvart i timmen.

En reaktion till “Vecka 21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s