Senaste nytt

På en av våra promenadvägar träffar vi ofta på Bambi i olika storlekar. De är inte rädda fast vi skäller som galningar. De står bara där och tittar på oss! Sen går matte igång på oss och vi får skäll vi också för att vi skäller. Hon säger att vi skall vara tysta, sitta ned och bara titta. Men hallå liksom hur lätt är det på en skala, men godiset lockar mer än Bambi dvs om det är av rätt sort.

Moha fyller två år

Helena kom förbi vår vagn och hade med sig våra kompisar Wilma, Basse och Jenna. Vi hängde på för en härlig promenad. Först gick vi ned till hundbadet där vi fick kuta på fria tassar. Vi snackade om vad vi skulle hitta på för bus, helst sånt som man inte får göra.

Turen fortsatte och vi kom till ett ställe där det var högt vatten och en (vad vissa tycker) underbar vass med dybotten. Jenna och Basse visade hur man ordnar lerinpackning av pälsen. Troy hängde gärna på och dyade till sig, väldigt roligt särskilt uppskattades mattes förfärade tillrop. Jag lilla prinsessan Moha vill inte bli smutsig så jag stannade på behörigt avstånd och morrade till Troy att hålla sig på avstånd när han kom upp ur dyn.

Dybad pågår

Vi fortsatte längs stigen bort mot badet på Klovsten. Det är underbart att få kuta på fria tassar med kompisarna. Mycket att läsa och vi killar skriver även meddelanden av olika sorter dvs kontaktannonser eller hotbrev. Mattarna gick och pratade om för oss oviktigheter.

Framme vid badet kastade Basse och Jenna sig i vattnet. Basse simmade ut till en liten holme och ropade på oss att vi skulle komma. Troy plaskade lite i kanten men tvekade, han har inte lärt sig simma än och matte sa att näää det är för kallt. Moha höll sig på land och Wilma la sig på bryggan.

Matte Basse badar, han är tokig

Hemma vid vagnen igen. Jag lade mig på altanen och hade koll på omgivningen. Troy var väldigt trött, lerinpackning av pälsen tar tydlighet väldigt på krafterna. Han fick dessutom besöka hundduschen då matte tyckte att han inte luktade hallontårta. Detta evinnerliga duschande jag klarade mig eftersom jag inte dybadade

Full koll Moha
Var god stör ej zzzzzzz

Är man trött får man äta liggandes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s