Vecka 48 – 2020

Änder, änder ständigt dessa änder. Det står tokiga människor här och matar dem med bröd!

Frost i gräset, tyvärr minskar alla ljuvliga dofter.

Rondellhundarna fryser inte, de har halsdukar.

Äntligen dags för skogen! När vi parkerat och börjat gå mot Ekhagen passerade vi över en bäck. Där bor det en bäver som lämnat tydliga spår efter sig. De håller nog på att lägga upp ett vinterförråd med käk!

Äntligen, äntligen på fria tassar. Kom igen, nu kutar vi!

Snabba på, nu kutar vi ned till sjön. Strunt i mattarna de kommer efter, det är jag säker på!

Troy och Basse de är riktiga kompisar! Basse visar Troy sina favoritställen särskilt där det finns lervälling men det går bra med sjö också!

Delad pinne är bra pinne

Annars är det härligt att bara kuta i vattnet. Ibland hittar men skatter t.ex en murken pinne!

Wilma vår flockledare har koll på oss alla, så att det är bra med oss!

Helena har hittat något som kallas för kraftsten. Det är ett stort stenblock som vilar på tre stenar. Stenen skulle naturligtvis undersökas!

Energipåfyllning, ost i tub är riktigt gott. Vi delar broderligt på det som bjuds!

Nom, nom, nom, Troy älskar mjukost det är nr 1 på godistoppen.

När vi kom tillbaka till bilarna stod det några monster alldeles intill bilarna. Mattarna såg inte hästmonstren så alla vi fyra skrek i högan sky och hotade dem med att vi skulle äta upp dem. Mattarna frågade om vi blivit helt tokiga innan de såg monstren. Men då är frågan vilka som är tokiga! Vi åkte alla in i bilarna och blev tillsagda att vara tysta. Sen börjades det att jollras, å så fina ni är! Det klappades och gullades i kubik med monstren. Jag surade sen i flera mil över detta!

Så kom de där förbenade regnrockarna fram! Jag han inte undan, hon den där matte smyger med dem! Jaha det snöar och…. vad har det med regnrockar att göra, jag bara undrar!

Troy han undan han, rusade rakt in i sovkorgen! M har den idén att i sovkorgen är man fredad ingen upplyftning där! Det har han fattat så dit rusar han av två anledningar, en för att paxa den och en för att han skall vara otagbar! Lite smart är han trots allt!

Nä nu blommar asfalten. Hästmonster igen och stackars barn som tvingas sitta på deras ryggar.
Vi intog en aktiv bevakningsposition utifall en räddningsaktion skulle behövas. Det blev inget av med det, vi har bara en matte som tjatar, nu står ni fint! Bra vad duktiga ni är m.m. Det kostar godis det. Torkade kycklinghjärtan är mums!

Nere i Vinterviken hittade Troy en tik som var instängd bakom ett staket. Han snackade lite med henne. Tyvärr kunde han inte befria henne så vi fick gå vidare.

DRIS (dvärgschnauzerns rätt i samhället) anropas akut. President Svante hör du oss i vår nöd!
M fick för sig att kolla om de tröjorna hon stickade förra året fortfarande passar! Ja jo de sitter väldigt bra men men… Som tur var åkte de av ganska snabbt och hamnade i hemska lådan i garderoben. Där kan de stanna!

Veckan närmar sig sitt slut. Lev väl så hörs vi nästa helg.

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s