Vecka 47 – 2020

Söndagspromenad med regnjackor hrmmmf. Enligt regnradaren skulle det börja regna inom kort men vet ni vi gick hela rundan runt trekanten och först när ni var nästan hemma började det småstänka! Jackorna satt på helt i onödan! På väg till Trekanten kollade vi till tennisbanorna. Troy tycker att han servar åt fel håll.

Vi såg svanfamiljen och vart lite tveksamma för de hade bara en unge. Vi undrade vad som hänt med den andra. Svanarna brydde sig inte om oss så vi gick vidare. Då mötte vi den saknade svanen. M säger att den är på väg att bli vuxen och flyttar hemifrån. Konstigt tycker jag för vi tänker inte flytta fast jag är stor tjej.

Vi mötte en liten tjej på 13 veckor som, om nu matte minns rätt, heter Bella. Jag tyckte hon var gullig och försökte inbjuda till lek.

Vi stannade och tittade på en gul maskin som tömde ett löv- och kvistmagasin. Matte tyckte vi kunde gå för bi men det tyckte inte vi, så där stod vi.

Konstig årstid 6˚ varmt klockan 10 på kvällen och det pågår fotbollsträning i mörkret.

Äntligen tillbaka på Trollön och tillsammans med bästa gänget!

Wilma hittade sitt mossbelupna kohuvudskelett. Vanligtvis delar hon generöst med sig men inte med koskallen. Vi andra fick snällt titta på för när Wilma för en gångs skull säger nej då är det bara så! Hon är en filur när det är gemensamt besök i zooaffären. Hon kan öppna luckorna till lösviktsgodiset och tar ut en bit till var och en. Hon visar dock inte hur man öppnar locken!
Wilma är gängets ledare och det hon gör gör också jag!

Så lade mattarna ett spår. Troy och Basse stack iväg som två raketer. Troy har fattat detta med spår. Wilma och jag snabbade oss lite vi också. Framme spårslutet vidtog en noggrann rensning. Alla jobbar stenhårt med sina nosarna och gissa om vi hittar smaskens! Rostbiff och skinka!

Energipåfyllningspaus. Mjukost är väldigt gott!

Härligt med en paus så man kan flisa lite gammalt trä.

Vad skall vi göra nu?

Husse var med på turen till Trollön. Jag måste hålla koll på honom så jag lämnade gänget en kort stund för att snacka lite med honom.

Allt. Var bra med husse så efter en nospuss återvände jag till gänget!

Pinar är gott i synnerhet när man är lite trött.

Jag håller koll på alla och envar

Troy ville både halv bada och dricka vatten. Jag nöjer mig medan stå torrt stäcka mig så långt det går och dricka lite. Det gick bra hade torra tassar!

Hemma i stan. Signe är en jättesnäll trevlig bullterrier! Vi hälsade på henne och vi ville alla leka lite, men det går inte i koppel. Troy älskar bullterrier tikar senast var favoriten den löpande vita Maj-Britt på granngården.

Attans vad det blåser. Man måste ställa sig med nosen mot vinden när man kollar en doftfläck annars blåser det obehagligt i rumpan. Matte kallar detta väder för flyg med liten hund!

Alltså får de verkligen segla omkring så där. Skall vi inte ha gåsmiddag?

Fredagar är bra dagar då är det fredagsmys efter 7 promenaden. I kväll smaskiga revben.

Nom nom nom!

På lördagskvällen blev det lite godisgömma i papperskassen. Först var Troy in och hittade lite sen var det min tur. Mycket skrik för liten ull vill jag säga, bara lite godis och det invirat i en tidningssida.

Nu är veckan slut. I morgon är det kontrolläsning och publicering av veckobloggen. Det är väldigt vad veckorna går fort!
Ha det bra ute där och lev väl.

Hälsar
Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s