Vecka 14 – 2021

Sitter på min favoritplats varifrån jag har full koll på campingen. Matte sitter bredvid inom nåbart håll så jag kan krafsa lite på henne så jag kan få lite ryggkli. Matte påstår att jag är en liten lurvitutt och så kan inte prinsessan av Aspudden-Örnsberg se ut, särskilt inte nu när Jannica har frisserat Troy. När vi kommer hem till stan väntar ett par pass på trimbordet inklusive ett bad.
Jag! Jag tänker då stanna i min husvagn så du kan frisera dig själv, så det så!

Vi åkte till Klovsten för ett planeringsmöte inför kommande MAS-träff (Miniature american shepherd ) där vi skall hjälpa till. Jag sitter bredvid matte i en soffa i ett uterum och plötsligt känner jag att jag bara måste tala om för Helena hur mycket jag tycker om henne. Innan matte han reagera hoppade jag upp på soffbordet och tog tre raska steg över till henne, kasta mig i hennes famn och pussade henne allt jag kunde!
När man hänger med Helena händer det alltid något kul, ostträd, blodspår och skogspromenader. Hos Helena bor min idol Wilma som jag lärt mig mycket av bl.a. ekorrspaning. Matte blev så paff när jag hoppade upp på bordet att hon missade att ta en bild men så att säga you got the picture ändå, eller hur?

Hemma i stan igen! Vad skulle vi hit och göra? Snöslask…… 😖 är våren och sommaren slut nu, är det vinter igen?

Sovstund i två nivåer! Ute försvinner snön och det är bra!

Troy säger matte de spelar fotboll kan inte jag få vara med? Nä tyvärr lilla älsklingen det går inte säger matte, de skulle inte ha en chans mot dig!

Glömd var snart fotbollen för vi mötte en av mina bloggläsare, Kalle. Hans matte kände igen oss på långt håll för vi har träffats förut och Kalle har varit med i min blogg tidigare! Jag tycker Kalle är stilig och han är en värdig kille å sånt gillar jag!

Mums med en Dentastick efter promenaden. Matte tycker jag är skicklig på att hålla i saker jag vill gnaga på. Det beror på att jag fick ben redan som väldigt liten valp.

Hörni hallå hallåååå! Vad gör ni i min lilla skog sa Troy. Den lilla vresiga tiken är ju där, jag måste nog ut till henne för att erbjuda mitt beskydd. Trams sa matte den tiken klarar sig själv. Matt upptäckte naturligtvis ett vitt strå i pälsen i nacken som hon prompt skulle ha bort, trams säger jag.

Vi gick längs en av våra promenadvägar. Från en tomt hörde jag någon som ropade, det var Kalle! Hans husse kom fram till staketet och bjöd in oss. Kalle är en rik kille med många skatter på sin tomt, massor av tennisbollar som han hittat och tagit hem. En stooor härlig fotboll sådär lagom pumpad så man kan ta tag i den även om man inte har så stort gap. Där fanns också en hel hög med fina pinnar.
Alltså vad mer kan en snuzze önska sig, jag bara frågar?

Jag och Kalle snackade lite med varandra när Troy var upptagen med att kolla bollarna. Jag tycker att han är en stilig kille.

Kallehusse spelade lite fotboll med oss och jag vill framhålla att jag är en mästerlig målvakt, jag tog alla bollar!

Sen gick turen via Vinterviken. Där hade någon kört in en flotte med ett hus på. Det sitter en liten båtmotor på flotten men undrar om den verkligen orkar flytta ”husbåten”.

Tuffa badbrudar som var i och doppade hela sig. Nu kan man kanske kalla dem för vårbadare istället för vinterbadare.

Vi är med i den lokala tidningen!

Tillbaka på campingen där mötte vi två gamla bekanta Bosse och Bertil. Jag försöker få fart på dem genom att retas lite och bjuda in till lek. Trots att solen lyser är det ganska kallt.

Flera personer som passerar grannens plats stannar och tittar. Vissa går försiktigt in och petat lite på något som ser ut som en orm. Matte är inte rädd för ormar bara för stora spindlar då vaknar hennes mördarinstinkt direkt. Hon var över och kollade men det var bara en låtsasorm. Grannen brukar ha den på taket som fågelskrämma!

Nu är veckan slut och i morgon skall jag lämna in min husvagn på garantiservice.

Ha det bra alla läsare hälsar

Moha the bloggdog.

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s