Vecka 15 – 2021

Denna vecka blev det en kortare blogg.

Efter promenad är det skönt att vila i soffan. Jag samlar alla kudddarna i en hög för man kan inte få för många sådana. Ligger och tittar lite på matte.

På promenad och Troy utför som vanligt sin tågtidskontroll. Han är verkligen intresserad av tunneltågen.

Helt plötsligt kom husse med min bil, den känner vi igen på motorljudet och säger högljut till att han skall parkera så vi kan hoppa in. Vi for vi iväg för att hämta min vagn som varit på den årliga garantiservicen.

Äntligen är vagnen tillbaka på min åretrunt plats. I vagnen sover jag jättegott för där har jag har min alldeles egna plats vid mattes huvudkudde och under täcket. Jag vill inte gå upp utan sover lite till fast alla andra är uppe!

Det är mycket att vårfixa i förtältet, på trallen och tomt. Det börjar komma grannar som också håller på med vårfix med sina vagnar och tomter. Det är väldigt bra grannar för de kommer till vår plats och hälsar på oss. Vi gillar alla grannar men vissa lite mer. Micke som bor tvärs över ”gatan” gillar vi verkligen.

Det är härligt väder och våra dynor har lagts ut. Troy tycker det är perfekt att ligga på trallen där man kan ha god koll på allt och alla samtidigt som han tuggar på en pinne. Vi har varit ute på trallen hela dagen varvat med promenader.

Matte har bytt bord i vagnen så nu får vi plats med två supermysiga korgar under det nya bordet. Det är tröttande att vara ute flera timmar så vi tar en eftermiddagslur Troy i myskorgen och jag på sängen med hakan på husses ben. Eftermiddagslur är en mycket trevlig sysselsättning ZZZZzz.

På platsen bakom vår bor en häftig tik hon är av rasen Basset och heter Daphne. Troy fjompar sig så in i Norden för henne så att hon vill leka med honom. Hon har sagt till på skarpen att han skall ge tusan i hennes bakre delar så fjompmästaren har lite respekt för henne.

Nu är veckan slut, ha det gott alla läsare

Hälsar Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s