Vecka 34 – 2021

Äntligen lite uppehåll i regnet. Vi är hemma i stan och tog en tur ner till Vinterviken. Troy var överlycklig över att få gå i vattnet. Bollen han ville hämta sa matte att nej du det går inte det är en boj.

Vi gick vidare och det började mulna på. Vi tittade till Nobels monument och. såg att markarbetena är klara. Det ser trevligt ut.

Plötsligt säger matte men vad är det med er ni är ju alldeles galna! Där matte där, ser du inte! Ja ja säger hon, sluta skälla på den nu så går vi vidare. Då gav jag henne en frågande blick som tydligt sa, är du tokig?

Det finns rätt många fina små skogar runt Aspudden-Örnsberg. Matte hittar alla stigar eftersom hon lekt där som barn. Idag tog vi en ny stig vi inte gått förut. Gissa om lillebror hade mycket att kolla av och att markera.

Troy ville vara med och spela fotboll. Han ylade för att de skulle se honom. Jag tror att han skriker att han är en superduktig målvakt. Det blev inget av med det för husse kom i min bil och hämtade oss. Vi skulle iväg ock köpa ett nytt skär till klippmaskinen och en större regnkappa till Troy, vilket jag tycker är helt onödigt.

Lite sol idag! När vi skulle gå förbi fontänen tvärstoppade Troy, han bara måste i och plaska. Det var inte förhandlingsbart. Plaska på du sa matte snart stänger de av vattnet och tömmer den inför vintern.
Jag bara undrar vart tog sommaren vägen?

Regn, det är riktigt skitväder det. Då plågas vi med regnkappor. Troy i sin nya blå.

Tillbaka på campingen och då måste vi hälsa på hos Christel och Staffan. Att bara gå förbi deras vagn kommer inte på tal! Christel bjuder på mogna körsbärstomater och de är jättegoda! Vi hjälper henne med att plocka dem.

Vi kollade till bacluckeloppisen. Det var inte många där. Å så dessa nedriga regnkappor men det är rätt skönt att inte bli våt på ryggen, men tala inte om att jag sagt så till matte! Då kan hon få idéer, det gäller ju att hålla skenet uppe.

YES! nu kör vi sa jag till Troy, få se vem som fångar en dikessork först. Men inga sorkar skadades vid detta tillfälle. Men jag vet att de är där djupt nere i sina hålor. Egentligen skulle jag vilja lägga mig på vakt alldeles tyst tills någon av dem vågar titta ut. Då skulle ni få se en snabb snuzze så snabb att fantomen skulle bli avundsjuk.

Sen började det regna igen! Inga regnkappor hade vi på oss så vi blev våta om ryggen och det är inte kul. Hemma i förtältet stod kaminen på så det var varmt och skönt när vi kom tillbaka. Husse var ute och åkte spårvagn så jag och matte tog en liten napp tillsammans. Troy somnade i fåtöljen men med ett halvt öga öppet för hussespan.

Sista lördagen i augusti ordnar campingen med en sk lyskväll. De ställer ut 500 marschaller runt om på campingens vägar. Många campinggäster fyller på med egna, så även vi.

Vi gick sen upp till våra kompisar några vagnar upp på vår gata, vi skulle på lyskvällsfest. Christel och Staffan bjöd på en lamfärsgryta och vi fick smaka lite, jag säger bara WOW vad gott det va, dubbel WOW sa Troy. Matte hade bakat kryddbröd som också smakade gott. Det blev en sen kväll så bloggen i morgon får dröja lite.

Ha det bra alla läsare så hör vi nästa vecka hälsar.

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s