Vecka 5 – 2022 Möte med Billie och Jack

Efter morgonrundan är det frukost sedan tar jag mig en tupplur under tiden håller Troy full koll på omgivningarna.

Söta lilla Lhasa Apso tiken som heter Billie har vi mött flera gånger. Hon är bara 5 månader gammal och först tyckte hon att vi var lite läskiga. Troy var ganska rar med henne så hon tinade upp lite. Vi träffade henne senare på kvällen och då var hon modigare så pass att hon utmanade Troy på lek. Vi gjorde sällskap med henne en liten bit.

Det här är en kompis jag träffat sen jag var liten. Hans namn säger jag på James Bond stil han heter Jack, Jack Russel. Jack och Troy har tidigare inte gillat varandra utan morrat och visat tänderna till varandra. Men nu går det bra, t.o.m. så bra att de vill leka med varandra.

Nu när det är barmark måste vi bara titta till högen med de många råttbona. På andra sidan gångvägen finns en stor kompost där de har massor av mat. Ja jag kan hålla med om att det luktar av en och annan godsak därifrån. Det är nog därför råttorna emellanåt kilar tvärs över gångvägen. Det tål vi inte, vi går bananas och då säger matte att vi får hjärnsläpp.

Hallå alla !! Ekorren kilade iväg upp för trädstammen. Den är där uppe kolla.

Hur är det möjlig att de kan gå på vattnet. Vi vill försöka vi också men matte säger bestämt nej.

Troy vill gärna in i buskarna för det sitter några svarta trastar där inne. Jag ställer mig lite i från honom om vi nu skulle göra en gemensam attack. Tyvärr lägger matte in sitt veto mot det, tråkig mänska.

Troy kör ett klass 3 larm. Jag hoppar upp bredvid och ser att det pågår ett drama där ute. En katt jagar en ekorre. Den rusar upp i ett träd med katten efter sig. När den kommit upp en bra bit kutar den ut på en gren och så tar den ett jätteskutt över till nästa träd. Ha ha nu blev du blåst av korren.

En vecka till är till enda. Dagarna har blivit längre vilket är härligt.

Ha det bra hälsar

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s