Vecka 4 – 2022 En råtta sprang över vår gångväg

Efter en förmiddags promenad och efterföljande brunch publicerar jag bloggen. Därefter är det läge för en liten lur på utkiksplatsen. Det är härligt att ligga här i solen och gotta sig.

Gå ut!! Aldrig vid min tass, så det så! Fatta att det är ett väldigt otrevligt väder ute. Gå ni om ni nu absolut måste ut.

Dagen efter var de lite vårlikt för solen tittade fram och det var riktigt skönt att vara ute.

Troy drog iväg till fontänen för att kolla läget. Inget vatten i den och det är långt till vår!

Konstigt i går var det barmark och idag är allt täckt men ett tjockt lager av snö

En bit upp på berget får man en bra utsikt över omgivningen.

Men kolla där! Det ligger en boll på isen. Kan vi hämta den frågar Troy som tycker synd om den.

På bryggan vid badberget mötte vi en glad och pigg tjej. Hon ville leka med oss men mattarna tycker att det är för trångt och det kommer hela tiden människor. Vi går vidare på vår promenad.

När det är skitväder ute ägnar vi oss åt att söka inomhus . Här sitter vi instängda på toa och väntar på att matte gömt en speciell leksak som vi får leta rätt på. Det blir bara svårare och svårare att hitta leksaken. Troy är väldigt duktig att använda nosen men jag letar mest på ställen som den legat tidigare. Matte har därför satt i system att hitta nya platser.

Råtta! Matte kolla på råttan som springer tvärs över vår väg! Den försvann in där under grenarna. Kom igen Troy nu gräver vi upp dem som bor där under! Då kommer matte med synpunkter på vad vi tänker göra och sätter stopp för grävandet. Mycket tråkigt tycker jag, tråkigt sa Troy.

Kolla de leker någon sorts lek där alla springer runt. Kan inte jag få vara med och leka säger Troy. Han älskar barn. Men han får nöja sig med att titta på.

Husse är du där med min bil. Jag hörde att du pratade med matte i telefonen och bestämde träff. Vi skall åka och handla och husse brukar hämta upp oss här. Är du där husse? Jo där står min bil.

Hemma efter en shoppingrunda. Troy kollar av innehållet i kassarna för vi har varit på SEA och handlat lördagsgodis. Kanske kan han snyta åt sig lite gotter till oss fast det inte är lördag..

Söndag och veckan är slut. Ha det gott alla där ute hälsar

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s