En lugn vecka, lite ekorrspan och promenad med söderortsgänget

Kolla två ekorrar som kutar runt i tallen.

Matte det sitter en kanin där.

Jag undrar hur smakar kanin? Matte om jag tar den kanske du kan fixa så vi får den till middag.

Matte och jag tar en selfi. Solen skiner och det är några plusgrader då är det skönt att sitta på bryggan vid Sjöberget.

Troy ville ha en selfi han också.

Plötsligt kom de tre stycken storskrakar, de dök och var borta en långstund. De försöker få tag på småfisk sa matte. Vi sitter kvar en lång stund och tittar på dem.

Tjoho dags för att träffa kompisarna i söderort. Matte hade svårt att räkna de glada svansarna men vi tror att vi blev 12 st. Det vart ett väldigt liv i luckan när alla skulle hälsa. Matte säger att det råder ingen tvekan om vilken rasträff det är på G

Killar är bra larviga. En tik lade ett visitkort och då kom 4 killar kutande för att läsa det. Sen skulle det skrivas en massa hotbrev innan de blev nöjda.

Vi han inte så långt innan de fick tag på ett nytt visitkort och denna gång började några att gruffa. Troy som tror han är en poliskonstapel kutade dit och började rya åt dem. Matte tog tre snabba kliv och plötsligt satt Troy fast under mattes arm. När han kom ner på marken pekade matte med hela handen åt ett annat håll och sa att nej du blandar dig inte i det där. Troy kutade iväg för att kolla upp något anat.

Matte ropade du på mig.

Troy undrar vad en av hussarna gör och chansar på att det finns något gott att få. Äsch han fixade bara till en snöboll.

Snöskor och mycket kuta runt med kompisar gör att man blir lite trött och frusen. Insvept i ett badlakan tar jag igen mig. Matte du väcker väll mig när det är dags för eftermiddagsfika, ja jag vill inte missa dagens Dentastix

När det var dags för sista turen innan vi går och lägger oss för natten kunde vi se att nu är det verkligen vinter.

Söndag och dags för publicering av bloggen. Ha det bra alla läsare hälsar

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s