Vecka 36 – 2020

En av Troys absoluta favorit tikar Alice kom till träffen med sina H&M

Troy tar ett lyckorull. Han njuter väldigt mycket av det. Den lilla ljusa fläcken på hakan är kanske en hotspot pga för mycket bad eller så är det kanske resultat av ett besök i myrstacken. Hur som helst M har behandlat med Ionosil och Bactibact så nu är fläcken nästan borta och pälsen börjar växa ut igen.

Hemma i stan igen. Vi mötte Messi och jag tog ett snack med honom. Han börjar bli stor kille nu så han får veta att jag inte gillar att någon nosar mig i rumpan. Att jag själv gör det är en helt annan historia. Troy han spanar mest efter tikar.

Så var det dags för att sitta fint för matterazzi är i farten. Hon har fått ett nytt objektiv av husse så snart är minneskortet fullt av oss.

Troy den lilla knäppskallen har inget lärt sen förra gången han var i närkontakt med elstängslet.
Så var dags igen BRRZITT blev en lite knäpp på nosen, han blev lite låg efter det och höll lite avstånd till stängslet som han gav en lång misstänksam blick.

Stort alarm, alla vovvarna till pumparna!! En katta-strof ligger där!
Kolla så fräckt va, den bara ligger där och tittar ned på oss som om den ägde hela parken.

Nä hörru stick å brinn va! Här är det jag som bestämmer. Jag visar alla hotsignaler jag kan och när jag kör med Troys revir riv kombinerat med bocksprång framåt händer det något!

Den katta-strofen bara pös iväg men vart vet jag inte så jag försöker spana in om den ligger och trycker här någonstans! Troy som fortfarande var lite dämpad efter närkontakten med elstängslet stod bara och tittade på. Ja ja han blir nog snart sitt vanliga jag igen.

Mannhemsgatan här hemma i Aspudden går på båda sidor av en liten park. Där måste vi sitta fint igen på en bänk för att matterazzi skall få sina bilder. Det kostar gotter detta med posering.

Där finns sen många år en liten fontändamm. Troy ville bada men fick nöja sig med att gå på kanten. M badade en gång i den som liten fast hon egentligen inte fick det.

Troy tar sig en liten stund till att sitta på en sten och fundera lite. Där sitter han och kollar ut över Mälaren. Han får sitta där för M tycker att egna små stunder är viktiga att få ha. Efter ett litet tag kommer han och vill gå vidare. Ingen vet vad det är han filosoferar om. Jag tar mina egna små stunder med att t.ex gnaga på ett revben, helst på utkiksplatsen i fönstret hemma.

Lördag: Nu är det dags för säsongsstart på Dvärgschnauzerpromenaden vid Åkeshov. Första lördagen i månaden träffas vi kl 11.00. Det var jättelänge sen vi var med och Troys kullbrorsa Dojo var där. Jag håller koll på husse som var med en stund på promenaden

En ny bekantskap en kille som tyckte jag var tjusig det var han också. Men för det blir det inget nosande i min rumpa för då säger jag grrrrr.

Matte är du med? Du får lägga på ett kol så vi hinner med gänget!

Troy hade fullt sjå att kolla av alla tikar.

Matte vänta på mig, det är hon med de där rosa byxbenen. Troy är där och tigger. Du ger väll inte bort mitt gods!

På delar av promenaden går via trånga gångvägar och då får vi gå kopplade. Vi tycker det är tråkigt men inget att göra åt. De vi möter blir lite frågande av att möta så många snuzzar.

Dojo hoppar upp på godisstenen och anmäler sig för att få lite godis av sin husse.

Många kompisar var det denna gång cirka 20 st. Här syns några av dem.

Vid slutet på promenaden sa min nos att husse är här i närheten. Matte och Dojohusse Hans-Erik gick och pratade tvåbenstråk. Jag är mer intresserad av att hitta husse och det gjorde jag. M släppte mig och då kan ni tro att jag är världens snabbaste snuzze.

Söndag
Frukost sen publicering av bloggen.
Ha det bra och lev väl. Nu iväg till hundträffen på Klovsten

Moha the bliggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s