Vecka 51 – 2020

Matte! Sa Troy, det doftar ljuvligt från den där ostbutiken. Det står välkommen på skylten vi kan väl gå in, man får ju provsmaka där. Jag är säker på att de har ostar som passar för hundar där!

Vi struntar i eftermiddagsturern det regnar ju. Det är väldigt mysigt att ligga på rygg och sova hos matte. Hon påstår dock att jag snarkar, viffar och sparkar med benen. Det tror jag inte på jag bara sover lite lugnt.

Vi åkte till Jannica på Wallins hundvård för lite julfrisering. Vi har varit där förut och vi älskar Jannica! Vi ylar för att hon skall veta att vi är här nåt, kom och öppna dörren!

Massor av ull senare. Matte säger att Troy har päls för att klara de ryska vintrarna, hans pappa kommer därifrån. Jannica är benägen att hålla med! Alla tyckte han blev stilig i nya frisyren.

foto Jannica Wallin

Även jag fick en tillsnyggning. Matte fick beröm av Jannica som sa att vi var välskötta, hon passade på att ge M lite instruktioner på vad som behöver göras till nästa gång. Personligen tycker jag att klotång, kam, ullskrapa och saxar är helt onödiga saker.

Sitter och står vi fint nu?

Ny innevånare i parken det var vita minigrisen Ivar. Vi tycker grisar är lite konstiga så vi stannade kvar rätt länge för att kolla in Ivar!

Man måste i och plaska i vattnet tycker Troy. Kanske kan man komma åt änderna som är på så retfullt avstånd!

I parken finns en läskig stengubbe med sur min! Vi tycker den är läskig men matte säger att vi är fåniga. Vi fåniga, inte alls!

Saneringen av marken och renovering av området runt Nobels minnestavla fortgår det ser ut att kunna bli rätt fint när det är klart. Då skall vi gå närmare för att se vad det står på den.

Nu tyckte Troy att det var dags för en liten stund för filosofi! Sothönorna simmade lugnt runt nedanför. Kanske funderar han på ett recept för tillagning?

Bävern har jobbat på sen vi var här sist!

Rinnande vatten i bäcken är skitkul att plaska runt i.

Nom nom nom fick tuggpinnar av Jannica när vi varit hos henne för pälsvård. Det var egentligen en julklapp men vi firar lite i förväg. Ett alldeles utmärkt sätt att tillbringa en fredagskväll på!

Veckan är snart slut och nu stundar julafton!
God jul önskas alla!
Moha the blogdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s