Vecka 52 – 2020

Söndag och lite soffhäng. Ibland är det skönt att bara va. Hänger upp en mental stör ej skylt.

M var i bryggeributiken och köpte gummiproppar till sina jäsflaskor. En var för stor så matte la den åt sidan, då passade jag på och när hon inte såg snöt jag den! Gummiproppar är jätteroliga att bolla med för de studsar lite oberäkneligt. Efter ett tag hade vi byteshandel, en gummiproppar mot en boll för M tyckte den var lite för liten och därför farlig för oss. M har nu beställt en större gummipropp som hon lovar att vi skall få.
Bollen tog jag han om!

Matte är inte klok på någon fläck, hon släpper loss galna odjur som spelar munspel och gapar hallå! Den far fram som en idiot och ibland stannar den och blir tyst. Men den lurar inte mig för rätt var det är startar den upp igen. Försöker allt jag kan för att döda otyget men störs hela tiden av Troy som vill vara med i dödandet!

Hisseländet står igen! Vi kommer iallafall ihåg hur man går i en brandtrappa sen förra gången den strejkade! Nu har Troy blivit modig minsann han försökte kuta om mig, jag menar kuta om MIG, alltså fatta din plats i ledet, du springer inte om! Jag fräste i lite så nu håller han sig i skinnet.

Tallefjanten försvann upp i trädet! Han klättrade här, precis här! Kommer du då Moha, kolla här är spåret. Hur skall vi få tag i den?

Han är där, där uppe. Komsi, komsi lilla ekorren så får vi snacka lite med dig. Jasså du litar inte på oss men vi som är så snälla.

Matte donar med julmat så husse och jag tar en liten lur i väntan på att skinkan skall bli klar. Tror ni vi fick vara ifred, nähä matterazzi skulle naturligtvis smyga sig på oss och ta en bild. Vet du matte jag struntar i det , husse och jag sover vidare! Håll du koll på skinkan istället!

Så började det snöa lite lätt och kallt blev det också. Vi går vår vanliga längd på långpromenaden 4-5 km beroende på hur vi lägger upp turen. Matte är hygglig och låter oss bestämma väg. Vi hinner hem inan snöfallet tar sig. Kvällsturen blev inte rolig för det hade snöat mer och kramsnön fastnade massor av snö i våra benhår.

Jag fryser och matte är trött efter att ha sovit dåligt under natten. Då gör vi gemensam sak. Matte på rygg i soffan och jag ligger på hennes mage. M tar på sig koftan bakochfram och täcker över mig. När vi fått upp värmen lite snusar vi gott. Ja fast lite störande moment blir det när husserazzi tar en bild.

Veckan är slut så nu blir det publicering av en ganska tråkig vecka främst pga vädret man blir inte inspirerad att göra något särskilt. Lev väl så hörs vi om en vecka!

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s