Vecka 53- 2020

Sånt tråkigt väder under hela december. Ja stannar inne jag, jag vill inte gå ut i detta spektakel som hon matte styrt ut mig i! Jag provar med att bli förstenad.

Troy sa Matteee, det luktar grillad korv där borta. Jag tänkte gå och snacka med dem om att jag är jätte hungrig. Kanske kan det gå vägen och jag får en korv!

Nej, jag tänker gå åt andra hållet, jag går hem för det regnar till och från och dessutom har jag den här hemska på mig.

Kan ni förstå dessa badtokiga? Det är inte så många simtag de klarar men ändå! Troy är avundsjuk.

Troy bäddar i fåtöljen och drar ned mattes tröja som han lägger sig på och vilar lite efter regnpromenaden! Matte blir lite rörd och så får han en liten nospuss. Det tycker han om för han har något knorrade ljud för sig.

Nyårsafton. Strax innan det brakade loss så där cirka 23.45 gick vi och la oss. När det smällde som mest låg Troy och jag lugnt kvar i sängen och tittade ut genom fönstret. Lite oroligt var det nog får jag väll erkänna men husse la en hand på min rygg och sa att det är lugnt tjejen och mycket riktigt efter ett tag vart det tyst. Det blev nyårsdag och vi sov länge men det är nått på G. Vi har fått på oss skvallerdosorna dvs GPS:erna och det brukar betyda något kul. Vi åkte till Hägerstalund för att gå med på den årliga kennelträffen. Vi träffade några släktingar och många kennelsyskon med deras mattar och hussar. Cirka 15 Fixus hundar kom till träffen.

Det kom också en liten valp på 12 veckor och då vet ni ju hur matte blir, joller i kvadrat.
Jag fick också hälsa på den lilla krabaten som var väldigt söt, matte kan vi ta med den hem, jasså inte det!

Troy mötte sin kullbrorsa Gustav de kollade noga av varandra. Lite senare bråkade de om någon småsak så matte fick gå in och bryta genom att helt sonika lyfta upp Troy. Ibland är han skitjobbig då han skall gruffa med andra jämbördiga hanar men det hör tydligen åldern till.

Husse fotar och vi är tre som kollar efter sork i diket. Ingen hemma där inte!

Så blev det läge att göra det jag tycker bäst om. Springa för allt vad tygeln håller. Tror ni inte Troy hittade ett vattenfyllt dike som han bara måste plaska runt i. Ja han var ensam om det den galningen.

Matte såg något hon ville föreviga, jag undrar vad det var, ja jag menar det var ju inte jag såååå vad kan det vara? Tvåbeningarna stod och snackade masa tråk så vi undersökte diket lite till kanske var de sorkarna som bodde där hemma!

Det började regna precis då vi närmade oss bilen. Tyvärr han många åka så alla kom inte med på gruppfotografiet.

Att en sån härlig träff kan sluta så illa. Matte säger oj oj oj så svart vatten det blev av er lortgrisar. Nå ja det blev inte helbad utan det stannade vid tassdusch.

Så då är veckan slut.
Ha det bra och lev väl hälsar

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s