Vecka 1 – 2021

Nytt år och på söndagspromenaden mötte vi många två och fyrbeningar. Idag var Troy på trotshumör, drog i kopplet och skulle fram till människor vi inte kände. M sa att nu var det var nära att vi skulle lämna in honom på toffelfabriken. Jo jo tomma hot biter inte på en kille i brytningsåldern som ena stunden är vuxen och värdig och nästa stund är en bångstyrig slyngel med avstängd hörsel.
Vi gick längs Mälarens vatten och där vid båtklubben finns det alltid en massa änder.
JAG VILL HA AND TILL MIDDAG. Snälla matte släpp oss, jag är säker på att vi kan knipa varsin.

En bit längre bort for Troy iväg som en raket, in bakom ett träd! Något väldigt spännande fanns enligt honom där!

Jag måste också dit och kolla upp vad det var. Något var det men vad får vi aldrig veta, vad det nu var det sticka iväg.

När Troy är lite stökig och M har fullt upp med att få ordning på honom kan jag slajda lite bakom och då ser hon inte vad jag gör! Hittade en smaskig lerkoka som jag tänkte ta en härlig smakbit av.
Moha, hörs matte säga med ett bestämt tonfall! Vad gör du, du äter väl inte något? JAG…. skulle jag äta något, du menar något som du brukar kalla för äckel, inte alls, inte alls!
Men nu undrar jag, hur kan hon se vad jag gör bakom hennes rygg? Tråkigt nog fick jag låssas att den där smaskiga saken inte fanns och gå vidare allt medans jag muttrande, håll du koll på lillebror istället, jag klara mig själv.

Moha den mest oskyldiga varelsen söder om Dalälven

Efter ett tag kom vi till en godissten och glömd var incidenten om lerkokan .

Det började snöa och vi vände hemåt. När vi kom hem hade vi gått 5,6 km. Det var gaska ruggigt och lite snö kom på ryggen. Ja ja jag vet att med regnkläder blir man inte våt, då slipper man frysa så som vi gör nu! Efter lite lunch tog vi oss en liten em lur. Det är väldigt skönt att få ett täcke på sig när man skall vila lite och är kall.

Troy har börjat gilla täcke han också, han har lite grymtande ljud för sig när man lägger på honom. Efter ett tag blir han lite varm och då sparkar han av sig det.

Nu vill jag va ifred och mysa under filten!

Mmmm vad sa du, gå ut nä tror inte det

Om det inte är godisstenar Troy hoppar upp på så är det trädstammar. Han är duktig på att balansera och det är bra för då får vi båda godis!

Nu går jag och lägger mig eftersom ni inte har vett om att göra det fast klockan är mycket, väldigt mycket.

Vi kom till ångbåtsbryggan och tittade till plåt signalen som man använder om man vill åka med ångbåten. Någon hade ställt semaforen i anropsläge men då får de vänta länge för det är ingen sådan båttrafik just nu

Troy ligger på sin favoritplats där han har lagt sin boll och ett ben, ja vad mer behöver man? Bollen har han fått av vår granne Eva och henne är han väldigt förtjust i. Just nu har han verksamhets-kontroll av de som plogar och sandar med traktorer. Inget undgår överkontollören.

Det snöar!!!

Det är inget roligt när alla lukter liksom bara försvinner under snön.

Detta är för hemskt, H&M tyckte det var dags för ett bad! Jag prinsessan av Aspudden-Örnsberg som går runt vattenpölar och som alltid tvättar mina tassar noga, skulle jag behöva ett bad och det med sånt där äckligt schampo också! Till råga på allt elände kom rymdpistolen fram, ja jag kallar mattes superfön för det. Det är ju ingen ändelse på förskräckelserna! I morgon skall jag ligga hallen och kolla när det är Troys tur att hamna i badkaret!

Nu är veckan slut. Ha det bra alla ni som läser min blogg.
Moha the bloggdogg

En reaktion till “Vecka 1 – 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s