Vecka 11 – 2021

Stör oss inte vi har dagens gosestund sa Troy!

Råttis och jag tar en kvällsnap. Varför nöja sig med en kudde när man kan ta två? Å nej matte nej och åter nej, Råttis är inte alls sunkig han är precis så som jag vill ha honom!

Är det vår nu? Det porlar i diket och Troy måste absolut bada tassarna!

Troy skall alltid visa sig på styva linan han. Vi gick en väg vi inte varit på länge men den omkullfallna trädstammen mindes han direkt.

När vi möter andra snuzzar är vi väldigt glada. Ella är en mellan schnauzer men Troy tycker att hon är väldigt stilig. Hon är 7 år och uppträdet värdigt när vi möts men efter att Troy fjompat sig för henne vill hon plötsligt leka. Jag är mer intresserad av killen som är fem år och där min förvirrade matte glömt vad han heter. Alltså hur kan man glömma något så viktigt va, kammar och borstar glöms inte bort.

Husse vänta på oss! Det är lite kallt i skuggan men när solen kommer fram värmer den väldigt bra.

Vi tar en liten paus på bryggan vid båtklubben.

Det bor många hundar i vår port. Högst upp på plan 6 bor tre vovvar, en softis, en york och en kinesisk naken hund. På plan 5 bor ingen vovve. På plan 4 bor vi. Våningen under oss bor tre chihuahuor Stella, Doris och Ida. På plan 2 bor Messi som är en fralla och på våning 1 bor en American Bully som heter Akilles.
I porten bredvid vår bor Freddy, Troy och han är riktiga kompisar och de vill gärna busa lite.

I skogen bakom vårt hus möter vi Harald och Elton med sin matte. De bor på vår gård.

Husse försvann in i den där affären som det doftar så underbart ifrån.

Äntligen nu är det vädret för att vara i vagnen. Vi kan vara på trallen när husse och matte städar ut vintern ur förtältet.

Sen blev det ännu bättre för Helena och hunderbara Wilma kom förbi. Helena bjöd oss alla vovvar på torkade kaninöron. Det var något vi inte smakat på tidigare men det var väldigt smaskigt! De försvann i ett enda nafs,

Sen fick vi besök av Tommy och Basse. Basse och Troy gruffar lite först det var länge sen de sågs men ganska snart vart de sams. De är jämgamla och har lite av ett gentlemen’s agreement.

Man blir lite trött efter en em på trallen och besök av kompisar. Som tur är har jag en Råttis i vagnen och den sover jag ihop med. I morgon skall vi på säsongspremiär på Klovsten och träffa alla kompisar som vi inte sett sen i höstas!

Jösses vad vi har sovit gott i vagnen. Vi tar en tidig frukost och inget undgår Troy där han står på sin vaktposts. Senare skall vi iväg till hundträffen.

Nu är bloggen klar och publiceras.

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s