Vecka 18 – 2021

Det blev en mager vecka för bloggen. Det var tråkigt väder och jag gick mest i ide för det var inget roligt att vara ute. När vi gjort våra bestyr ville vi bara gå hem, endast matte ville gå vidare men då tvärvägrade vi

På våran camping finns det många hundar. Ett par vagnar högre upp på vår ”gata” bor Rocky. Vi har inte bekantat oss närmare förrän i dag. Vi hälsade och så var det bra med det.

Hmmm vem är det som sitter där borta? Jo men det är ju husse! Skynda dig matte vi kutar bort dit och sätter oss på bänken. Det är väldigt trevligt att sitta i parken och kolla på allt.

För Råttis har jag en daglig rutin. Efter att matte har bäddat och vi har ätit frukost gräver jag fram honom från hans sovplats. Nu skall han flyttas till dagplatsen.

Sen lägger jag honom i soffan på min favoritkudde. Anamma om Troy försöker närma sig då säger jag ifrån ordentligt. Där får han ligga under dagen och jag ser till honom då och då under dagen.

Efter att middagen avklarnats grävs han ner i sängen, stoppar in honom under mattes kudde där får han vara tills nästa morgon. När det är dags att sova kollar jag att allt är bra med honom innan jag lägger mig för att sova för natten.

Har det slutat regna? Jo vi tror det då tar vi en tur!

Efter incidenten med råttan för någon vecka sen är vi kalibrerade på råttor. Vi kollar efter dem jämt och ett rör i marken är därför högintressant. Det är något där inne men matte säger att Troy inte får gå in längre i röret för tänk om han fastnar eller om det finns något farligt där inne. Jag manar dock på genom att putta till på honom.

Efter råttjakten skall det plaskas i diket, han är verkligen knäpp! Jag håller mig på gångvägen!

Renoveringen av Nobels minnesmärke i Vinterviken går framåt. Snart är hela saneringen och upprustningen klar.

Nu går våren vidare och nu är liljekonvaljerna på gång. Hela skogen bakom vårt hus är fullt av skott.

Efter promenaden är det gott med en morot tycker Troy. Jag är inte så förtjust i dem men de är roliga att bita i. Det blir rätt mycket småbitar kvar när jag är färdig och dem smaskar Troy genast i sig.

Nu är veckan slut. Ha det gott alla läsare.

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s