Vecka 41 – 2021

Vi satt en liten stund på en bänk och kollade lite på alla som gick förbi. Men så tyckte vi oss känna igen en som kom gåendes. JA, ja det är husse vilken lycka.

Vi gick vidare tillsammans till parken där tog vi lite rast och fikade. Alltid hårda regler inga tassar eller nosar på bordet. Troy försökte komma åt mattes kaka men då sa matte aja dig och då backade han genast!

Troy har full koll på mattes kaka, jo då vi fick smaka lite.

Efter en lång promenad är det skönt att ta igen sig i soffan. H&M påstår att jag snarkar och drömmer för jag ligger och viffar samtidigt som jag har spring i benen. Vad jag drömmer om säger jag inte, så det så.

Där är de där konstiga frustande sakerna. Vi går bakom på behörigt avstånd.

Troy hittade en stam han bara måste kuta fram och tillbaka på. Höstlöven täcker marken och en trött sol försöker lysa in genom träden. När hösten är såhär är den väldigt fin

Matte jag kan väl få lite godis fast jag inte går på den fallna stammen?

Stora stenar är bra att hoppa upp på när man vill kolla av omgivningen.

Nu jädrar sa Troy nu skall jag ha tag i en råtta. De finns här inne i cementröret. Matte håller emot för hon vill inte att hela Troy försvinner in där. Tänk om han inte kan ta sig ut igen!

Husse hade spanat in en rastgård som han tyckte såg bra ut. Vi åkte dit och vi var ensamma där. Det låg en väldigt bra boll där och vi tog ett snack Troy och jag för att komma överens om hur vi skulle kunna få fart på tvåbeningarna.

Kom igen då husse kasta bollen.

Troy har blivit väldigt snabb på raksträckorna, men jag är snabbare i vändningarna. Han far förbi bollen som ett expresslok medans jag vänder in snabbare än han mot bollen och då kan jag vara först på den.

Alltså dessa rådjur som bor i skogen bakom våra hus, de är väldigt orädda. Matte vart mäkta imponerad av oss för vi skällde inte och vi gick väldigt fint vid sidan om henne. Tacka vet jag det, hon har ju osttuben i fickan och om vi sköter oss kommer den fram. Å vad det är gott med tubost.

Tillbaka till rastgården och nu hade vi med snörbollen. Matte blev lite överraskad av att jag ville kampa lite om snörbollen.

Hon lekmorrade lite och jag lekmorrade mer, mycket mer och jag kan meddela att jag vann!

Sen kom det en ung tjej på 6 månader hon av rasen spansk vattenhund. Hon tyckte att Troy som är lite tonårskaxig var lite läskig först men han lugnade sig ganska direkt och då var leken i full gång.

Strax därpå kom en liten minitjej på cirka 8 år. Hon satte Troy på plats direkt och som vanligt blev han störtkär i henne. Hon hade hamnat på hundstallet när hon var cirka 2,5 år då ägaren hade tappat kontrollen över alla hundar de hade vilket var många. De visste inte vilka hundar som parat sig och därmed vilka föräldrar valparna hade. Alla hundarna hade blivit omhändertagna och hamnade på hundstallet där de hämtat henne. Man tror att hon är en blandning av snuzze och Jack Russel.

Troy kunde inte få nog av henne och han visade henne respekt. Hon var lite kärv mot honom men han fjompade sig och försökte pussa hennes örat som den värsta tangokavaljer. Hon var lite misstänksam mot honom och var beredd att fräsa ifrån om han skulle bli för påstridig.

Jag gick istället till husse som jag älskar. Jag fryser lite matte säger att jag är en liten fryslort som mår bäst när jag får ligga i solen.

Nu är veckan slut och efter frukost är det dags för publicering av veckan.

Ha det bra alla ni som läser min blogg!

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s