Vecka 44 – 2021

Inget vatten i min badfontän sa Troy. När kommer det tillbaka? Jag vill plaska!
Jag kollade om det fanns någon kran i närheten, ja så att jag skulle kunna fylla på åt honom.

En ny bekantskap. En kille på 3,5 år som hette Kasper. Först spänner killarna sig lite men la ganska snart av med det och sen kunde de umgås på normalt sätt.
Jaaa…. gud vad larviga tonårskillar kan vara.

Matte sa Troy, kolla vad fina träddjuren är, de är rena från allt det där fula klottret.

Tjena kaninen hur mår du? Du ser ut att må bra! Skall vi springa ikapp. Nähä inte det ja, det är väl lika bra det för matte blir tokig när vi försöker jaga kaniner.

Även undulaten har fått sig en rejäl rengöring. Den tittade lite misstänksamt när vi kollade att den hade tvättat fötterna ordentligt.

RAAAOOORR hördes det på håll, raooorr igen, det är ett välbekant snuzze ljud. Det var Mimmi en värdig dam på 13 år som ropade på oss. Vi stannade naturligtvis och väntade in henne, vi minglade en stund och Troy skötte sig bra dvs han tar det lilla lugna. Han har lärt sig den hårda vägen att med äldre damer måste man föra sig för annars fräser de av en. Han tyckte hon var väldigt fin. Ju mer de fräser desto mer intresserad blir han.

Vi hör ljudet av ett annalkande tåg och springer fram till staketet. Där stannar vi för att kolla när tåget kommer in till plattformen.

Vi går en ny väg! Vi skall till Coop forum där husse möter upp. Troy som alltid vill ha koll på omgivningen var upp på många stenar för att spana in omgivningen. Ja fast jag vet att han spanar mest efter brudar.

Vid Telefonplan hittade vi en fontän. Tyvärr visade det sig att den också var tom på vatten. Matte lovade Troy att vi ska gå hit i sommar när det finns vatten i den.

Matte och Hussse verkar ha några planer. Se där, där kom skvallerdosorna fram det brukar betyda att vi skall få vara på fri tass. Efter frukost bär det iväg med bilen vi åker till norra sidan om stan. Det är dags för snuzzepromenad vid Åkeshov. Vi samlas alla på en gräsplätt bakom parkeringen. Alla snuzzar är glada och låter lite, vissa låter mer än andra! Vi träffar Troys kullbror med sin entourage. Jag gillar Dojos husse och matte, de gillar mig och jag visar mig från min bästa sida vilket leder till gotter!

Matte och Dojomatte Eva leder gänget för Helena som brukar ha hand om promenaden kunde inte denna gång. Det var cirka 30 snuzzar med koppelhållare, vi kutade runt och umgicks med alla. Vissa hussar och mattar går att charma så man får lite gotter.

Vid stora godisstenen stannade vi till för att få promenadpoletter så att vi skulle orka hela turen. Så mycket som vi springer behövs det extra energipåfyllning.

Vi har väldigt jobbig på turen för husse och matte går inte alltid tillsammans och då blir det ett evigt kutande för att hålla koll på var de är. Troy blev koppelfånge en stund för han och en annan hane började gruffa med varandra. Mattarna var blixtsnabba fram och särade på dem. Det blev inga skador och jag hörde att de mest gapande på varandra.

Väl hemma gick jag och la mig tillsammans med Råttis i sängen ZZZZZZZ.

Nu är veckan slut och jag kontroll läser bloggen innan publicering.
Ha det bra hälsar

Moha the bloggdog!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s