Vecka 50- 2021

Dåligt väder då går jag och lägger mig!

Matte!!! Ropade Troy, matte kolla där kommer Kalle! Han bär på något! Skynda dig så vi kan kolla vad han har för en skatt!

Åh vad fin pinne du har sa Troy, får jag lukta lite på den. Mmmm den luktar underbart den är så där lagom murken. Troy visar Kalle respekt och backar lite efter att han fått nosa lite på pinnen. Kalle har fast grep om skatten och släpper den inte så jag kollar istället av Kallemattes matkasse. Vi får lite godis av henne ja fast inte Kalle för han släpper inte sin pinne.

På kvällen är Troy på alerten. Han hoppar gärna upp på större stenar för att få bättre översikt över området. Vi har järnkoll på katter, harar och rådjur så här i mörkret.

Vad tusan är det där. Ballonger säger matte och om ni biter i dem får ni er en överraskning.

Daddlarn verkar ha klarat snö och kyla bra.

Troy la sig på vaktläge i köket för i airfryen går det en smaskig fläskpannkaka. Jösses vad det doftar gott! Joda vi fick smaka på den, vi fick några bitar utan fläsk! Jag älskar pannkaka !

Men matte det vet du väll att vi inte har några stängda dörrar här, de får inte ens vara tillskjutna för då öppnar vi dem. Jasså du villl ha stängt till toa, nä skulle inte tro det.

Vi mötte två unga killar och den ena frågade om han fick klappa oss. Jag hälsade lite försiktigt på killen men Troy vart väldigt kärvänlig.

I Svandammsparken har de satt upp en väldigt vacker juldekoration i plaskdammen. Det är tre svanar och en spiral med lampor. På kvällen när de lyser de vackert.

Det är egentligen fantastiskt att scouternas juldekoration på ett elskåp får vara ifred.

Nu är veckan slut. Ha det bra alla läsare.
Moha the bloggdog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s