Kall vintervecka

Matte den där ekorren vi såg från fönstret den har skuttat runt här. Undrar vart den tog vägen?


Där Moha sa Troy där är korren. Jag såg när den klättrade upp i det här trädet.

Matte nu när vi står så fint på muren måste vi få några promenadpolletter

Kolla vilken sötnos vi mötte. Naturligtvis har den förvirrade matten glömt vad hon heter.

Troy skottar i marken så de torra löven far all världens väg.

Troy får plötsligt något bestämt i blicken. Med bestämda steg leder han oss till skogen där den där linupphängda klossbanan finns. Han hoppar upp på startblocket och tittat på matte. Innan hon hinner säga nått börjar han gå på den gungande banan. Matte berömmer honom och tar fram kameran. Han går ett varv till medans matte filmar. Tryck på pilen på bilden så får du se balansmästaren in action.

Nu va nu vill jag bara vräka mig i soffan.

Vi leker gömma leken dvs matte visar något för oss sen får vi vänta på toa med stäng dörr. Efter en evighet öppnas dörren och vi börjar leta. Jag hittar räven och den är min. Jag bjuder in matte till dragkamp. Efter en stund kommer Troy och hjälper matte.

Vid Vinterviken mötte vi en sprallig mellanpudel. Hon var ensam och ville leka med Troy. Matte pratade lite med henne och frågade vad är husse och matte. Det verkade som hon förstod frågan för hon satte av i full fart in mot ett hus där kom hennes matte utomhus ropade på henne. Bra sa matte då behöver vi inte ta hand om henne. Synd sa Troy som gärna hade sett att hon följt med.

På kvälls turen började det att snöa. Hoppas det inte kommer mer och att de som kommit får ligga kvar. Några minusgrader är bra då blir jag inte smutsig pga all lera.

Slut för denna vecka. Ha det bra hälsar

Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s