Bebispuss och vinterväder

Då kom det snö igen, det är ganska trevligt för det blir ljusare. Men tusan vad kallt det blev -14 grader. Då får även Troy en jacka på sig och långpromenaden blir lite kortare. Det gäller att hålla igång och inte stanna för länge för då börjar man frysa.

Vi mötte en tjej som hade en liten tös på släp i en pulka. Bebisens mamma sa hej till Troy och han svarade direkt genom att gå fram till henne och stryka sig mot hennes ben, hon satte sig på huk och kliade honom. Försiktigt och sakta närmade han sig bebisen och pussade henne lite. Hon tycker om hundar och skrattade högt av pussen Troy blev alldeles överlycklig och pussade försiktigt igen. Matte sa nu får det räcka nu måste vi gå för det är svinkallt. Bra att hon ingrep för annars hade han stannat kvar och fortsatt pussas hur länge som helst.

På natturen träffar vi Esset och hans husse och då blir det lite godis. Esset och Troy är jämngamla och de har träffats sedan de var små valpar och de är bra kompisar. Vi tar turen tillsammans, sen hem och sova natt.

Jag förstår inte varför vi nödvändigtvis måste ut och nöta tass när termometern visar -12. Nej jag tänker inte gå ut på någon promenad jag stannar här på min fönsterplats och njuter av värmen från elementet. Att jag sedan fick en Dentastix till em kaffet är bara grädde på moset.

Troy smaskar i sig sin Dentastix väldigt snabbt sen tar han upp bevakningen från sin absoluta favoritplats. Rätt var det är slår han på storlarmet, det går tre rådjur i den lilla skogsdungen vi har utanför fönstret. Jag tar plats bredvid honom och vi uttrycker tydligt vårt missnöje med situationen. Knäppgökar säger matte.

Nu tar jag en liten sovstund i soffan, frågor på det?

Ha det bra alla läsare där ute och glöm inte julklappar till oss pälslingar.

Hälsar Moha the bloggdog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s